Beatriz del Moral Abogados
bdm

Beatriz del Moral

Internationaal kantoor opgericht in het jaar 1994 op Gran Canaria, aangesloten bij het Spaans-Duitse juristen genootschap en medewerker van kantoren in Trondheim (Noorwegen), París, en Madrid.

Er zijn drie professionele medewerkers waarvan elk minimaal 3 talen spreekt waardoor een persoonlijke aandacht in eigen taal mogelijk is.

Wij zijn gespecialiseerd in het: burgerlijk recht, het handelsrecht en het strafrecht. Vi er spesialister pa traffic ulikera.

Het makelaarsrecht is ook een van onze specialismen, waarvoor wij advies voor koop-en verkoop, eigendomsverhuur, aanschaf van landgoed, bouw constructie en promotie na een makelaarsproject geven.

Gespecialiseerd in gevallen van verkeersongelukken. Een gespecialiseerd kantoor voor woningeigendomswet, welk de mogelijk opkomende problemen van een eigenaars gemeenschap omvat.

Toepassen en uitvoeren van het internationale prive recht, in het bijzonder in huwelijkszaken (echtscheidingen, kerkelijke maatregelen) erf rechten voor buitenlanders met veblijfvergunning (residenten) of met eigendom in Spanje.

In strafgevallen: advies en verdediging in diverse procedures (straf proces, snel proces, afgekort proces en de jury wet).
Het kantoor Beatriz del Moral biedt een persoonlijke aandacht in zeven talen: spaans, frans,norweegs/ sweeds, duits, engels, russis, hollands. Onze werkfilosofie is: Een aangepaste oplossing voor iedere klant te vinden en in het geval dat er rechtelijke handelingen in gang gezet zijn, deze intensief te volgen. Vertrouwelijkheid, professionaliteit, de strijd voor een positief resultaat en de eerlijkheid zijn de pilaren waar wij met ons werk voor staan.


 

 Administratie

Behandeling van ieder soort van administratieprocedures, ressources, beweringen, stadsplan.
MEer..
 

Straf

Behandeling van ieder soort van procedures. Strafproces snelproces, afgekort proces, de jurywet en alles wat betreft het patrimonium en de persoon.
MEER..
 

Woningeigendom

Advies over de problematiek van eigendomsgemeenschap, verschijning bij bijeenkomsten, gerechtelijke procedures voor opeising.
MEER..
 

Makerlaarsrecht

Advies bij koop en huur van eigendommen inbegrepen de promotie voor nieuwe onroerend goed projecten met de bijbehorende..
MEER..

werkfilosofie

Het kantoor Beatriz del Moral biedt een persoonlijke aandacht in zeven talen: spaans, frans,norweegs/ sweeds, duits, engels, russis, hollands.
Labor omnia improba vincit" - Virgilio

werkgebiet

  • 01. Makerlaarsrecht
  • 02. Handel
  • 03. Burgelijk en Huwelijk
  • 04. Woningeigendom
 MEER..
VOORSTELLING
Internationaal kantoor opgericht in het jaar 1994 op Gran Canaria, aangesloten bij het Spaans-Duitse juristen genootschap en medewerker van kantoren in Trondheim (Noorwegen), París, en Madrid.
LOkatie

Avda de Tirajana
Edificio Mercurio Torre II, 7C
35100 Playa del Inglés - Gran Canaria
España
T: +34 928 77 37 08

citaten
BDM © 2017 • Privacy Policy