Beatriz del Moral Abogados
bdm

werkgebiet

 ADMINISTRATIE

Behandeling van ieder soort van administratieprocedures, ressources, beweringen, stadsplan.

Goedkeuringen, administratiestrijd procedures, die door de volgende organisaties ingevoerd kunnen
worden: Gemeentes, stadsraad, de regering van Canarias, burgerlijke regering, gebruikers protectieburo.

makElarsrecht

Advies bij koop en huur van eigendommen inbegrepen de promotie voor nieuwe onroerend goed projecten met de bijbehorende stadsplan vergunningen, architect projecten en financieringen.
Behandeling van alle mogelijke investeringen op Spaans gebied, inbegrepen de corresponderende betalingen van belastingen tot de inschrijving in het eigendomsregister.

 Burgelijk en Huwelijk

Advies in huwelijksmaterie in het bijzonder bij gevallen van buitenlanders die getrouwd zijn in het buitenland en woonachtig zijn in Spanje.Scheiding en echtscheiding procedures met of zonder overeenkomst zoals huwelijksannulering van Spanjaarden en in Spanje wonende buitenlanders.
Procedures van wijzigingen van huwelijksmaatregelen, uitvoering van buitenlandse oordelen.

Woningeigendom

Advies over de problematiek van eigendomsgemeenschap, verschijning bij bijeenkomsten, gerechtelijke procedures voor opeising van niet betaalde gemeenschap bijdragen, tegenspraak van akkoorden die in de gemeenschapbijeenkomst genomen zijn.

straf

Behandeling van ieder soort van procedures. Strafproces snelproces, afgekort proces, de jurywet en alles wat betreft het patrimonium en de persoon.

handel

Advies bij maatschappijmaterie, oprichting van begrensde en anonieme maatschappijen, zoals Offshore en vervolging, verschijning bij bijeenkomsten van maatschappijen.
BDM © 2017 • Privacy Policy